Vi syns i Hälleforsnäs

Projekt

Hälleforsnäsgymmet

Vi vill kolla av intresset för ett uppmätt motionsspår för promenad och jogging i Hälleforsnäs. Läs mer om idéerna här.

I dagsläget kan vi inte ge något löfte om att detta är genomförbart, men med tidigare erfarenheter, viljan och idéer ser vi en stor potential att jobba tillsammans mot ett mål!

Är du intresserad och vill vara med i processen från början? Då får du jätte gärna höra av dig till arbetsgruppen Fritid & Friluftsliv, kontaktpersoner:
– Ann-Louise Alm: annlouise.alm@gmail.com
– Andreas Thoor: andreas.thoor@hotmail.com

Gröna rum - projektidé​​​​

Vi har en idé om ett grönare, skönare och vackrare Hälleforsnäs. Vi tänker att besökare till Hälleforsnäs ska känna sig välkomna och få en vacker bild av vårt samhälle. Det gör vi genom att använda ytorna vid stationen och vid infarten, gångvägen till Bruket och andra ytor som syns. Vi tänker också på flera andra fina ställen i Hälleforsnäs som både invånare och besökare har glädje av. 

I den här filmen ser ni planen för projektet. Har ni några idéer om hur man kan skapa ett grönare och skönare Hälleforsnäs? Hör då gärna av er till Bygderådet i Hälleforsnäs

Wild Heart

Välkommen att bli ett Wild Heart!

Vi i Hälleforsnäs ska visa att allt är möjligt!
Antar din familj utmaningen? 

Utmaningen handlar om att tillbringa 52 timmar i naturen. Häftigt eller hur? Under 26 timmar får du och din familj göra uppdrag som ni väljer ur broschyren. Enkelt – eller hur? För varje utfört och dokumenterat uppdrag ges en stämpel. Det viktigaste av allt… Ha kul tillsammans ute i naturen! Under hösten 2019 och tio månader framåt anordnar vi dessutom tio aktiviteter där vi bjuder in dig och din familj.

Arrangör: Hälleforsnäs Bygderåd
Kontakt: wildheart@halleforsnas.org
Instagram: @wildhearthalleforsnas
Vi syns i Hälleforsnäs
Hälleforsnäs bygderåd
Kontakt
halleforsnasbygderad@gmail.com

Bli medlem i bygderådet